dimarts, 30 de setembre del 2008

Els Simpsons a Kratter's???



El dia del cumple d'en Mur tambe venen els Simpsons a Kratter's... Nuc que collons deu ser, s'haurà d'esbrinar...

Malalamà


me tornat a fer mal....

dilluns, 29 de setembre del 2008

Firefox meets 8 bits

Per fer honor al meu títol de friki us presento el FireNes, un add-on del Firefox que és, ni més ni menys, un emulador de Nes. Amb aquesta genial aplicació disposareu de tots els jocs de Nes en només apretar un botó al vostre navegador preferit. Si us agrada la idea el podreu descarregar a la pàgina que trobareu fent clic aquí, i és compatible tant en Mac com en PC, per tant no teniu excusa.

diumenge, 28 de setembre del 2008

Amazing guitar player



Quan he vist el vídeo m'he proposat un repte: volia investigar qui era. Es diu
Mark Goffeney i és de San Diego. En el vídeo està tocant al Balboa Park. Va nèixer sense braços però
“Everybody was playing guitar in the ‘80s,” i ell no estava disposat a renunciar al que volia (tocar en una banda de rock) i per això tot i que “everybody wanted to play lead guitar, so it was hard to get in a band. So I started playing bass.” Tocava el baix i el contrabaix perquè així (tal com deia ell) tenia més possibilitats que l'agafessin ja que com tothom sap no hi ha gaires baixistes. Ha tocat en diversos grups, ara té una banda; es diuen Big Toe. I això és tot.


Carda-corniats!

JOIN TO THE RESISTANCE!


.....si, si, encardate'n.....

Lightning Bolt



Ha arribat un punt en què la gent ja no vol ser més esclava d'ella mateixa i busca la ràbia per alliberar-se de les cadenes que oprimeixen el seu ser. Les notes estridents, a contratemps, els batecs inconscients de la bateria contribueixen a trencar els enllaços entre les neurones més racionals i humanes, acostant-nos una mica més a l'enteniment de l'escència d'un concepte anomenat vida.


dissabte, 27 de setembre del 2008

Compartint les imatges preferides

FFFFOUND! és un blog on des de fa temps els diferents usuaris recopilen imatges que van trobant per internet. El blog és una molt bona font d'inspiració, a més és de gran ajuda en aquells dies que no saps què fer davant de l'ordinador.

divendres, 26 de setembre del 2008

Gusa - Ningú no ha vingut amb mi.


Ningú ha vingut amb mi a l'hostal,
ostia tio, sus ho ha d'explicar tot tio, que asco de gent,
i a més què cony us importa, 
fiqueu-se a la vostra vida.


Invisible skating


Girl Productions

Genial animació (vídeo promocional)

Si no fòs per aquest video no hauria conegut Hidrogenesse. 11 d'octubre concert a Barcelona.


Diesel SFW XXX - Watch more free videos

Brian Sumner & Josh Harmony - Slappy Grinds

Tokyo chicks

Que me coma el tigre

Parlant de tigres....

Hidrogenesse - Disfraz de Tigre

dijous, 25 de setembre del 2008

2 mesos cardan-te la còrnia

Ja sé que m'he avançat en transmetre aquest missatge, però he vist que se'm faria impossible suportar dos dies més de dolor cornial. Cardacòrnies fa dos mesos que va néixer i no podria haver anat millor, 121 posts que et fan sortir sang no només dels ulls, 12 col.laboradors gens agradables a la vista i un bon equilibri entre la gran diversitat de temes tractats. És avui (serà demà passat) un gran dia per tots/es nosaltres i és per tot plegat que us envio a tots/es les meves més coordials felicitacions des del més profund del nervi ocular. Tot i això tinc unes quantes suggerències per tal de millorar el funcionament del blog i homogeneïtzar la seva imatge.

#1 Posar els títols dels posts en mínuscules. Això no vol dir no utilitzar majúscules, sinó simplement no abusar-ne.


#2 El tipus de lletra estàndard pels posts és Trebuchet MS a mida Normal, que és el que normalment utilitzem, i els colors estàndard són el verd #00FF80 i el fucsia #ff00ec. Això no vol dir que no poguem jugar amb les tipografies i els colors, només hem de intentar ser coherents amb el que volguem expresar.

#3
Mirar que no sobrin salts de línia al final dels posts, sobretot si hem afegit fotos o vídeos, que és on passa normalment.

Aquests punts són només un suggeriment i són totalment discutibles, i de fet estaria bé parlar-ne per tal d'aconseguir un Cardacòrnies al gust de tots on ens hi sentíssim ben representats. L'altre afer és el tema dels tags, que és una mica enrabassat però molt útil per si mai hem de buscar algun post en concret. Proposo tenir uns tags estàndard, com si fóssin categories, i uns tags concrets per cada tipus de post. Els tags concrets variaran segons el post, però els estàndard hem d'intentar de manterir-los. He pensat que els tags estàndard podrien ser els següents (per ordre alfabètic):

- Animació
- Art
- Audiovisual
- Cine
- Còmic
- Disseny
- Esport
- Festes
- Fotografia
- Friki
- Humor
- Música

- Notícies
- Skate
- Performance
- Publicitat

- Teatre
- Vídeo
- Web

El que estaria bé d'això és parlar-ne bé i decidir quins sobren i quins manquen per tal de reduïr-ho al màxim i fer-ho més senzill. Si us sela que tot això no serveix per res tb ho podem deixar córrer i seguir igual, són només propostes per tal de tenir-ho tot homogeni i ben organitzat.

Bé doncs, només tornar a fer un brindis pel blog i desitjar molts més mesos de dolor ocular. Fins aviat a tots/es i a augmentar miopies!


Norman Mclaren - Neighbours

Ja que l'Uri ha fet aflorar l'interès per l'animació a aquest blog us presento un dels meus autors preferits.

Norman Mclaren, escocès de neixament i canadenc per adopció, va dedicar la seva vida a intentar crear un llenguatge universal que pogués ser comprès per tothom. Per fer tal gesta es va servir del cinema i de la animació, experimentant i deixant que la imaginació volés. Va ser membre del gran creador de joies National Film Board of Canada.

Recentment vaig veure un reportatge sobre ell al Canal 33 on li preguntaven quina de les seves obres salvaria si només pogués triar-ne una. Ell va respondre que aquesta seria Neighbours, pels valors que transmet. Així que us deixo amb aquest curt del 1952 realitzat en stop motion i amb sons sintètics que ens recordaran al d'una Game Boy.



Em sela que no serà l'únic video seu que pengi.

Surfin' Kickflip

Si son fakes estan de puta mare


http://www.youtube.com/watch?v=Eue5Ylzjx0M
http://www.youtube.com/watch?v=zcjagrhElMI
http://www.youtube.com/watch?v=xwM0SW_LdbY

dimecres, 24 de setembre del 2008

SEGUNDO DE CHOMÓN

Segundo de Chomón, pioner del cine mut de principis del segle XX.


dimarts, 23 de setembre del 2008

Laboratorium són un petit grup d'artistes catalans que il.lustren i animen les seves entranyables idees.

dissabte, 20 de setembre del 2008

DESCENDENTS

Descendents són una banda de punk-rock, amb algun que altre toc de pop, originària d'un suburbi de Califòrnia anomenat Hermosa Beach. Es van formar al 1978 i el seu punt de més auge foren la dècada següent dels '80. El cantant, Milo Aukerman, va crear la ja mítica mascota del grup que decora la portada de cada un dels seus albums (al costat de les sabates). Les seves lletres solen relacionar-se amb l'adolescència i la juventut, centrant-se amb les dones, el menjar, els pares i les relacions sexuals. Actualment encara estan actius. Una altra curiositat del grup és que recentment han col·laborat amb Vans per el disseny d'unes sabates dedicades al grup. discografia aquí.


Health - Heaven

Grup provinent de Los Angeles format al 2006 per quatre paios. Van donar-se a conèixer oferint molts concerts gratuïts i una música bastant especial. Louis Pattison, escriptor del Guardian Unlimited (que suposo que és un diari), els descriu així: "artfully crafted noise and raw synth, haunting monotone vocals, and drum skills that are borderline insane". Jo els descriuria com "noise psicodèlic tribal fluorescent", però bé, per gustos els colors, que diuen.



I aprofito per posar aquesta versió d'una seva cançó feta pels canadencsCrystal Castles.

divendres, 19 de setembre del 2008

dijous, 18 de setembre del 2008

Vull casar-me amb una dona aixi


Karen O

The Perfect Show


The Perfect Show Guitar & Puppet - Amazing videos are here

cartell COMMEDIA del pim pam pum foc


Presentació del cartell del Pim Pam Pum Foc!

Correfoc i turinada

Pel youtube he trobat un tio Belga que ha penjat el seguent video.
Una mica de correfoc i un tros de turinada. Pel que es veu so van pasar de puta mare!

dimecres, 17 de setembre del 2008

Blue man group

Del millor que he vist ultimament, es tracta d'un grup de performer de música, els quals creen un autentic espectacle visual i músical a sobre l'escenari.
Aquí teniu alguns videos.

Time to start (The Complex Tour)


Petit recopilatori de diferentes actuacions (el recopilatori es una merda però es veuen coses guapes)

aveure quan passaran per aquí, aixó s'ha de veure

dimarts, 16 de setembre del 2008

Sugar Il·legal Fest myspace
19 i 20 de setembre (ve del post d'abaix)

Mercat de la Música Viva de Vic


Del 17 al 21 de setembre
Més informació a la pàgina web
Alternativament també se celebra a vic el Sugar Il·legal Fest el 19 i 2o de setembre on crec que hi toca Furguson i Nueva Vulcano, a més d'altres grups que poden estar molt bé.

Es veu que es fa cada any sense permis sota la Torre de Sucre (?). Seria qüestió de preguntar.

(a més és tot gratis)

Serrallonga





Buscan, buscan, he trobat la web de la peli de Serrallonga que van gravar
a Sta. Pau i que hi surt en Marcel Borràs (el de la dreta de la foto).
Hi han fotos, videos, el tràiler i alguna cosa més.

OH MY GOOOD!

El resum no està disponible. Fes clic en aquest enllaç per veure la publicació.

L'art impossible de Li Wei

diumenge, 14 de setembre del 2008

NO HAY PELOTUDO QUE NO TENGA UN BLOG

Jose Pablo Feinmann, filòsof, opina:


D'ON VÉ EL SÍMBOL DE LA PAU?



El símbol de la pau va sorgir quan Gerald Holtom va rebre l'encàrreg de crear un símbol per a la primera manifestació a favor del desarmament nuclear, en plena guerra freda, a la Gran Bretanya. Anant al gra, el dissenyador va optar per agafar els símbols de les lletres N i D (sigles del llenguatge nàutic de banderes: Nuclear Disarmament, abaix) i superposar-los a l'interior d'un cercle.

Quasi immediatament, el símbol va creuar l'Atlàntic i va arribar a Estats Units. Allà s'utilitzà sovint com a símbol en contra la guerra del Vietnam (una curiositat és que els mateixos soldats el portaven). Després els hippies com nosaltres l'utilitzaren com a símbol. Llavors, després i ara..  :D

curiós eh pau? ella també es diu Carme

dissabte, 13 de setembre del 2008




putamerda

SEA MONKEYS



Savieu que al 1960 Harold von Braunhut va descubrir que aquest tipus d'artemies podien tornar-se inactives i comercialitzar-se per després tornar a la vida en una peixera amb les condicions idònies (una simple barreja d'aigua i sal)? El projecte es va començar dient Instant-Life però després va passar a dir-se "Sea Monkeys". Sovint aquests venien acompanyats de montanyes russes on suposadament es divertien i jugaven, o amb motos on feien curses entre ells. La llàtima era que duraven molt poc. Els "Sea Monkeys" van entrar de ple a la cultura popular de l'edat d'or.

L'empresa actualment encara està activa.

divendres, 12 de setembre del 2008



Vicky Cristina Barcelona

YANN!

YANN!, per baixar-te el grup rinocerose només cal seguir aquestes instruccions d'aquí o sinó d'aquí, que t'ho baixa sol. Apa petons! i records per en marià (avui he parlat amb l'àvia del negoci de la Ratafia...). Cançó dedicada de Neu! un grup alemany molt de puta mare que deriva d'excomponents de kraftwerk (els del Tour de France) amb una música rock més aviat experimental i minimalista.



La fi del mon

"existe la posibilidad de que su funcionamiento desencadene procesos que, según ellos, serían capaces de provocar la destrucción no solo de la Tierra sino incluso del Universo entero"

http://es.wikipedia.org/wiki/Gran_Colisionador_de_Hadrones

dijous, 11 de setembre del 2008

19 Acudits matemàtics

<-Què li diu una corva a una tangent? No em toquis!>

(n'hi ha alguns que fan gràcia)


I un xic de músic a



happy cruel day

Ron Cobb


Només presentar-vos, si és que no la coneixieu, l'obra d'un americà que començà treballant per Disney i acabà guanyant-se els quartos treballant per ell en forma d'idees gràfiques normalment relacionades amb els problemes de l'ecologia, la política, la societat i altres temes d'interés del moment (i d'ara) i també algun que altre film, seu i no seu, com regreso al futuro y la bella durment amb disney: Ron Cobb. Un dels reculls gràfics més coneguts i del qual no en sé el nom original, és aquest del cantó. El tinc, és a dir que si a algu li fa gràcia li puc deixar pro s'ha de tractar amb carinyu, si no, al google hi ha unes quantes imatges, a mi m'agrada molt. En Pau demà demanarà comics via internet. Si algú en vol que li digui alguna cosa. Apa!






Grandmaster Flash i atleta curiós.

jugant amb els plats. Ficant-los iju

Joseph Saddler fou un dels pioners del dijing old school. Ficant-los, traient-los, variant-els-hi la velocitat, etc. El tiu va créixer al Bronx i tocava esporàdicament per allà. Posteriorment, la relació amb el cantant que l'acompanya a la cançó The message, en Melle Mel, va deteriorar-se i va crear el famós grup Furious Five. El video em sela que és del mateix programa de tv que el video de happy mondays den marià. L'altre és un sustitut del video que volia posar d'en yann cridant com un punk autèntic. Potser fa més gràcia i tot. Ostia les festes van anar molt bé marià, i la samarreta va agradar segons m'han anat dient. :=)

va ser un dels pioners del dijing old 

va ser un dels pioners del dijing old


Barcelona acció musical (BAM)




més info. aquí

Suicide - Cheree

Pioners, junt amb Silver Apples, en l'ús del sintetitzador i d'instruments electrònics. Grup format a principis dels 70 a Nova York per Alan Vega a la veu i Martin Rev al sintetitzador i a les màquines de ritmes. Es va introduïr a l'escena Punk novayorquesa i solia tocar a locals com el CBGB. El seu primer disc editat al 1977, amb títol homònim, és considerat un clàssic i fou una gran influència a bandes posteriors. Aquest àlbum ens deixa amb joies com Ghost Rider o Cheree, obra que podrem sentir a continuació en forma d'orgasme sonor.

dimecres, 10 de setembre del 2008

Fugazi

Seguint l'afany que té en marià per culturitzar-nos musicalment poso dos videos d'un dels grups pioners i de més influència dintre del punk i el hardcore internacional: Fugazi. Aquest grup es va crear a finals dels 80 i no utilitzava videoclips com a mètode de promoció, simplement cobrava 5 dòlars per concert tot promovent un estil de vida sa i un missatge polític i de crítica cap a les corporacions.

Actualment ja no toquen, però els Avanti Mutanti solen fer una versió de Waiting Room a cada concert.

Waiting Room:

Song #1:

Happy Mondays - Kinky Afro + Tart Tart

Grup format a mitjans dels 80 a Manchester i dins el segell de la mítica Factory Records (Joy Division, A Certain Ratio, Durutti Column...). Happy Mondays és el punt d'unió entre l'indie i la música dance, va ser una de les bandes que va definir el so de la música de Manchester i va formar part de l'inici de la cultura de clubs o rave com s'anomenava a l'època. Es sol dir que el llancament del seu tercer àlbum, Pils 'n Thrills 'n Bellyaches, va suposar la culminació i el punt àlgid de l'escena de Manchester. Surten en bona part de la peli 24 Hour Party People, film que prèn el nom d'una de les seves cancons més conegudes.

Els integrants estaven bastant penjats. Sense anar més lluny el grup es va acabar per culpa de l'adicció a l'heroina del cantant, Shaun Ryder. Tot i això, i potser per això, les seves lletres estaven carregades d'humor negre, cosa no molt normal en la música de ball. Una altra curiositat del grup és en Bez, el percusionista, si se'n pot dir així, que solia sortir a l'escenari amb dues maraques (que dubto que estiguessin conectades a enlloc) i la seva feina principal era ballar i animar al públic amb els seus moviments sobrats i transistoris.

Us deixo amb dos videos seus. Sons psicodèlics encaixats en un ritme relaxat i molt ballable. Espero que en gaudiu perquè és un dels meus grups preferits.



dimarts, 9 de setembre del 2008

dilluns, 8 de setembre del 2008

Motivació Yannil


Festes del Tura 2008
Festes del Tura 2008

dissabte, 6 de setembre del 2008

Esplendor Geométrico - Necrosis En La Polla

Seguint en la línia d'Aviador Dro, però molt més extremistes, ens trobem un grup bastant desconegut i que operava en la mateixa època. Ferms defensors i hereus de les idees futuristes, Esplendor Geométrico ens tranporten a un futur incert amb els seus corrosius i destorbadors sons repetitius i les seves lletres decadentistes. Aquí una de les seves cancons més conegudes, "Necrosis en la polla", com també ho pot ser "Destrozaron sus ovarios"".


Algu ha vist les meves sabates? les vaig perdre a la festa d'ahir.

divendres, 5 de setembre del 2008

Aviador Dro - Nuclear Si

Aviador Dro, grup espanyol dels 80 pertanyent a la Movida i sovint anomenats també els Devo espanyols. Aquí una de les seves cancons* més conegudes i divertides on ens mostren clarament la seva ideologia futurista-maquinista-ciber-decadent i radioactiva. Eren temps en que el futur es veia com una mena de Gotham City, ja sabeu, tot brut, fums sortint de canonades rebentades, gent estranya, etc etc.



*no sé posar la C trencada a aquests teclats

camisa de festes 2008


així està bé?


dijous, 4 de setembre del 2008

Recopilació de fotos perqué sí, amb música.

De



3:00 am
a
7:00 am
.
No tenia res millor a fer
pràctiques amb l iMovie
.

dimecres, 3 de setembre del 2008

Religió

Miguel Brieva

dimarts, 2 de setembre del 2008

Galeria de borratxeres xungues
















Unes quantes fotos de penya xunga

I un xic més de música

Nou disc Guillamino


en miquel i en pau s'han d'enrecordar d'un dia que vam anar a la freeboard de girona i el baixista dependent escoltava algu que molava i li vai preguntar què era. eren els Manic Street Preachers

ベンディングマシンレッド 第 ( VENDING MACHINE RED)



Un xic de música

Trashtucada

Aquests token dissabe a la plaça major

dilluns, 1 de setembre del 2008

As time breaks off



Dintre de la programació de festes és un grup que està forsa bé.
Dissabte 6 delorean a la pia almoina.

Uri amb gorra robada de nen desconegut