dissabte, 31 de gener del 2009

Primats bunyics

Galeria de petits primats.

dijous, 29 de gener del 2009

dimecres, 28 de gener del 2009

Sempre al voltant d' Olot

L' altre dia em van ensenyar l'article i com que sortia Olot, la patria endogàmica del olotins, aqui teniu l' article d'un "chico de derechas" que publica "apuntes liberales" al diari expansión.
No sé si la societat olotina ( o hauríem de dir els joves) es axí ( són axí)..
en fi, tan li fa, aqui teniu la collonada

Israel, judío entre las naciones.

Artícle de Marco Aguinis sobre el conflicte àrab-israelià.

Astérix & Cléopâtre - Quand l'appétit va, tout va !

També conegut com O la peti va xum pà, un clàssic entre els clàssics de la nostra infància de la peli Astèrix i Cleopatra. Per si no us en recordeu la cançó té lloc quan els nostres amics es troben al desert menjant uns fesols molt insípids i l'Obèlix comença a al·lucinar en senglars, formatges i camells que parlen.

dimarts, 27 de gener del 2009

Mapa mundial de neixements i defuncions


Via meneame, he trobat aquest mapa en temps real que ens permet veure els neixaments, les morts i les emisions de Co2 de cada país.

Animal Collective - Brother Sport

L'Albert, el company de pis i furguson a les estones lliures, ahir em va ensenyar aquest vídeo en directe d'Animal Collective on ens toquen Brother Sport, la última cançó del seu últim disc. El grup és de Baltimore (que no sabria ficar-lo al mapa, la veritat) i està compost per David Portner i Noah Lenox com a músics fixos, però si en voleu saber més us deixo aquest link amb la seva hisòria i tots els seus àlbums en descàrrega directa a través de Rapidshare.

dissabte, 24 de gener del 2009

Takahashi Meijin (button-mashing)

Takahashi Meijin té el rècord mundial de button-mashing. És capaç de pitjar un botó 16 vegades per segon.

divendres, 23 de gener del 2009

PARIS, TEXAS

És una pel·lícula de col·laboració francesa i alemanya rodada als estats units al 1984, no us deixarà indiferents tan a guió com a fotografia impressionant, per Robby Mülle, i banda sonora de Ry Cooder, és un brodat que no us podeu perdre.

Concurs dels Simpsons

Els Simpsons fan 20 anys i per celebrar-ho, la Fox munta un concurs on s'ha de crear un anunci mostrant que els Simpsons estan a tot arreu de la teva vida. El premi es un viatge a Los Angeles y asistir a l'estrena de la temporada 21, a més la creació guanyadora serà el punt de partida de l'estrena.

Si en vols saber més fes clicpffffffgghhhrrrimuuufffgarrooghhhxxxxzzzzaiiiiffff aquí.

dilluns, 19 de gener del 2009

MC Randy & D.J. Jonco - ¡Hey Pijo!

Aquest duo madrileny van ser dels primers a fer rap a Espanya. ¡Hey Pijo! va ser el seu primer single, i el seu gran hit, que va ser inclòs al cd recopilatori Rap'in Madrid de l'any 89 (el segon disc recopilatori de rap espanyol). Trobo que tenien més gràcia que grups d'ara, almenys sóna més desenfadat, sense gaires aires de grandesa i amb un lleuger toc friki que sempre s'agraeix. Proveu de dir el nom del cantant tot canviant les dues paraules de lloc, sembla que citis a un conegut grup de rap americà i de la mateixa època.

diumenge, 18 de gener del 2009

Manos de Topo: Es Feo

Manos de Topo és un home peculiar amb una veu encara més estranya (per alguns odiosa) però que té per a les seves cançons, plenes de lletres també força característiques, videoclips molt bons.

dissabte, 17 de gener del 2009

Nobody beats the drum

Es tracte d'un trio holandès que fa música electrònica, podríem dir que són els homòlegs de The pinker tones als Països baixos.

Myspace

divendres, 16 de gener del 2009

Acid House Rave 89 Chándal

Aquest és el títol d'aquest vídeo que m'he trobat al YouTube i que m'ha fet molta gràcia. És un document de les primeres raves a Anglaterra, les que han anat evolucionant per convertir-se en el que ara entenem per rave. A mi em dóna bastant bon rotllo i em vénen ganes de ser-hi, tot i que no sabrem mai si n'hi havia per tant. La cançó és Double Trouble & Rebel MC - Street Tuff, i està capturat d'un VHS tal i com podem veure pels ajustos de tracking.



Per saber-ne més: Acid House a la Wikipedia

dimecres, 14 de gener del 2009

Tenia tanto.....

Skate.

Skate 1



Skate 2

El fenòmeno Facebook

Ja que alguns de nosaltres no disposen de facebook i només fan que queixar-se (eeh yann...) pq ja no posem atenció al blog i ho fem tot a partir del Caralibro, he pensat penjar alguna caltre foto d'un grup que hem fet de les Bisaroques'88. Ahí vaaa!!



per veure'n més fes click aquí.

dimarts, 13 de gener del 2009

"Corta por lo sano"

Clic a la imatge per allargar

Snowboard

Aprofitant la bona temporada d'esquí que estem tenint aquest any. Voldria penjar el primer post d'snow del blog.
Es tracta de Marc Swoboda en un vídeo de Nitro.
A disfrutar...

diumenge, 11 de gener del 2009

Dissabte nit... tenia tan que donarte, tantes coses que explicarte... tenia tan d'amor!
jajajajaja ;)

apali salut!

Vocaloid

Es tracte d'un sintetitzador de veu al qual introduint-li la lletra i la melodia canta, de moment en japonès i anglès; tot i que continua tenint una veu tipus vocoder està bastant ben aconseguit.

Vocaloid wikipedia

divendres, 9 de gener del 2009

Red Hot Chilli Peppers- Can't Stop

Us recordeu d'Erwin Wurm? Artista conceptual relativament actual, el de la noia escupint a la tassa de cafè? Doncs Red Hot Chili Peppers utilitza el seu enginy o les seves idees per dur a terme el videoclip de la cançó Can't Stop. Veurem doncs diferents reproduccions de les seves obres i fins i tot a al mateix Erwin. Apa doncs Pau, aquí el tens.

dijous, 8 de gener del 2009

The BPA: Toe Jam

Un perell de jocs per passar aquelles estones mortes

ZOO KEEPER

Es tracte d'alinear un mínim de tres animals iguals per tal de fer-los desapareixer.


PUSHORI

En aquest cas s'han d'alinear verticalment un mínim de dues figures iguals introduint-les a la pantalla des dels laterals.

dimarts, 6 de gener del 2009

N'hi han que ja s'aprofiten de les nevades



Ĉu vi parolas Esperanton?

L'Esperanto és la llengua auxiliar artificial més parlada arreu del món. Va ser creada a finals del segle XIX pel metge polonès Ludwik Lejzer Zamenhof en un afany de crear una llengua universal per tal de facilitar la comunicació entre les persones.

Es calcula que ja la parlen entre 100.000 i 2.000.000 individus, individus com aquest que ja coneixen l'existència de YouTube i, per conseqüent, han trobat els vídeos d'adolescents cantant davant la webcam. Aquest habitant del món, com ell mateix es defineix, ens representarà la seva nova versió de L'Espero, l'himne de l'Esperanto.



És ben bé que tant li fa l'idioma que parlis.

L'original
Per si us animeu

dissabte, 3 de gener del 2009

Has fet servir mai la tecla "Windows"?

La tecla en qüestió va ser introduïda per Microsoft a partir del Windows '95 i després els fabricants van rebre llicència per produïr teclats amb el logo de la "finestra" incorporada.

Cada un de nosaltres hem utilitzat un pc al llarg de la nostra vida o per treballar, o simplement per fer el que ens agrada fer, buscar a internet alguna cosa més interessant que la tv. Tots sabem que ningú és perfecte i que en el que fallem trobem l'experiència però, ara bé, les coses petites de vegades són les més importants i tot informant-me a Meneame de les últimes notícies mundials (entre elles les més extravagants, controvertides i impactants..) he trobat alguna cosa que m'ha cridat l'atenció: Algú de vosaltres ha utilitzat mai o regularment, durant l'estona que us heu estat a la màquina, la tecla "Windows" del teclat?

Que jo recordi em sembla que mai. Per què cony serà?

BON ANY 9

divendres, 2 de gener del 2009

Gnarls Barkley: Who's Gonna Save My Soul

Gnarls Barkley no és un grup que escolti habitualment, però el vídeo i la cançó m'han agradat.