dissabte, 28 de febrer del 2009

Justice - Stress

Justice és un duet francès de música electrònica amb un estil força semblant a Daft Punk, en algunes de les seves cançons. Després de saltar a la fama amb un vídeo més que mastegat: DANCE , en presenten un de nou el qual té una temàtica molt més violenta que encaixa perfectament amb els ritmes i el nom de la cançó: Stress.

Justice - Stress from Freedom Record on Vimeo.

divendres, 27 de febrer del 2009

IMPRESSIONAN


Ten Thousand Pictures of You from Robin King on Vimeo.

TRENDS NOW: future trend magazine

Pàgina web de disseny en francès. Hi ha de tot des de l'objecte més inútil fins a l'invent del segle.
Alguns exemples:
- Com acabar un tub de pasta de dents del tot:

- Casc lego:

dimecres, 25 de febrer del 2009

Baby Laugh-a-Lot

Vídeo comercial d'una nina per a nens i nenes... qui el podria desitjar si no un petit Stewie?


dimarts, 24 de febrer del 2009

¡Oh Santa Sangre Fría!

Pels vídeos relacionats del post d'en Batman m'he trobat amb aquest VHS sudamericà i he cregut molt convenient de compartir-lo amb tots vosaltres. La grabació es titula Matando a Gatubela i té tots els números per passar a ser un clàssic del cinema independent.


La qualitat i l'esperit do it yourself dels home videos cautiva a qualsevol.

Knife show

Podria ser una productora de vídeos d'snow més, simplement afegeixen efectes especials per donar un toc diferent i fins i tot artístic a aquestes gravacions a les quals estem tan acostumats.

Altres:
Gnar Wars
Inverted World
Knife show @ youtube

Renato Carosone - Tu Vuo' Fa' L'Americano

Es tracta d'un fragment de la pel·lícula Totò, Peppino e le fanatiche del 1956, dirigida per Mario Mattoli.
La posada en escena és un 10.

Psicodèlia fruitera

Això que corria l'any 1966 quan l'Adam West va decidir posar-se una màscara feta amb cartulina i retocada amb un plastidecor blanc. Tot i que devia ser una mica més enrebassat, d'aquesta manera va néixer la primera sèrie de Batman, que es va emetre a l'ABC des del 12 de gener del mateix any fins al 14 de març del 68. Molts ja la coneixem, si no és per la seva enganxosa sintonia és per què la van estar passant per TVC fa un temps. Onomatopeies estàtiques més moral puritana, una suma que ens deixa amb escenes com aquesta on costa una mica d'endevinar quina era la veritable intenció dels guionistes.



And certainly, welcome Kashmiri! Our new follower from Pakistan. We are very proud to have you here, we are becoming international!

Una foto d'en Batman sobre un elefantet (m'ha semblat graciós).

dijous, 19 de febrer del 2009

Mujeres al Fabchannel + Concert Mujeres i Bullit

"Mujeres son 4 tipos de Barcelona (Yago, Martí, Pol y Martín) que, reunidos bajo la estela universitaria, decidieron hacer un grupo de garaje sudoroso y ketamínico, y han conseguido que en la ciudad no pare de hablarse de ellos.

Bajo la influencia de los Black Lips y de una escena americana extremadamente prolífica que les encanta: Jay Reatard, Jacuzzi Boys, Dead Ghosts... Mujeres, practican una suerte de garage con un gran talento para encontrar la mezcla perfecta entre las armonías vocales, el riff sucio, y el ritmo machacón. De ahí resultan canciones festivas, frescas y bailables que atrapan al momento, como bien sabían hacer The Sonics, The Velvet Underground / The Modern Lovers, The 13th Floor Elevators o Los Saicos.

Mujeres han publicado una demo y planean editar varios discos de siete pulgadas en sellos pequeños. Mientras piensan en el largo, el objetivo primordial ahora es poder rebentar todas las salas que pisen a base de baile sudor y alaridos".

Mujeres al Fabchannel


I després del "copiar pegar" dir-vos que Mujeres actuarà al Plegatin (Blau) el proper dissabte 28 de febrer, juntament amb Bullit, un grup de rock/punk/hardcore on hi toca el de la Free de Girona (l'ex baixista de Without). A més dels concerts, hi ha dj's de música electrònica.

I sí, dissabte 28 és carnaval a Olot i no s'hi pot faltar. Però el pla que s'ofereix es força bo, i en fi, sempre és molt millor que anar a Kraters on acabarem la meitat de nosaltres tal com farà tota la població olotina com ramats d'ovelles guiades per un pastor anomenat schranz.

Els Ous Fatals


Treball d'il·lustració realitzat amb tinta i posterior retoc (contrastos i color) amb photoshop. Tractava de dibuixar tres personatges i un escenari del novela de ficció "Els Ous Fatals" de Mijail Bulgakov. Anys vint, Russia. Un professor desenvolupa, per casualitat, un raig que fa que els embrions dels ous créixin més del normal i experimentin un creixament molt ràpid i fructuós. El desig de posseïr el "raig de la vida" llavors  per la comunitat política i militar fa que les coses no surtin del tot bé.

dilluns, 16 de febrer del 2009

diumenge, 15 de febrer del 2009

dissabte, 14 de febrer del 2009

Her Morning Elegance

Es tracte d'un videoclip d'Oren Lavie; el que es pot fer amb un llit, imaginació i moltes hores...

divendres, 13 de febrer del 2009

Oxford Collapse - The Birthday Wars

Aquest dimecres els Furguson van tocar a l'Apolo [2] com a teloners d'aquest trio de Brooklyn fitxat per la Sub Pop. Els estils no s'assemblaven gaire, i els Oxford Collapse no em van semblar gaire res de l'altre món. L'únic que ara, amb uns dies entremig, els he tornat a escoltar i m'estan agradant més, bastant més. Per això us poso aquest vídeo "embedat" del youtube i dos links més per si us interessa. Si alguns heu vist a l'Aleix dels Furguson, notareu que el cantant d'Oxford Collapse i ell són iguals, només que aquest segon és una mica més cararodó.



Un altre vídeo
Myspace

La lluna...

dijous, 12 de febrer del 2009

dimarts, 10 de febrer del 2009

P A N O R A M I Q UU E S

Fotos panoràmiques del meu mòbil.


The Ergs!- Books About Miles Davis/Everything Falls Apart

The Ergs! és una banda americana de punk rock que han cautivat el meu cor. Es va formar l'any 2000 a Nova Jersey i és producte de l'unió musical de tres amics d'escola: el bateria/cantant Mikey Erg, el guitarrista/vocalista Jeff Erg i el baixista (casualitats de la vida) Joey Erg. Gaudiu-ne:

dilluns, 9 de febrer del 2009

Philips broadcast

Anunci d'un aparell de ràdio, realitzat en stopmotion.

Dramatic Donkey Cigarette Dispenser

No Puedo Creer és una web que recopila tot de frikades vàries que els més frikis es van inventant. La següent frikada, el burro que reparteix cigarrets, no passaria de ser un simple gadget friki si no fos per aquest estupidíssim/genial vídeo promocional.

diumenge, 8 de febrer del 2009

Will it blend?

Ahir en varem estar parlant amb en Pau i en Mur.
Es tracte d'una campanya publicitària de Belndtec en concret de la Totalblender, una batedora vaja, en la qual posen a prova la màquina amb tot d'objectes: llaunes, caniques, ipods...
Aquí en tenim un exemple: Will it blend six Bic lighters?

Will It Blend? - Hockey Pucks

dissabte, 7 de febrer del 2009

divendres, 6 de febrer del 2009

Nit

Dissabte 7 de febrer, 23h

Elèctric (Vila de Gràcia, Barcelona)

GUILLAMINO a l'Elèctric
Guillamino es presenta a l'Elèctric per mostrar la seva faceta més lliure, en un concert marcat a parts iguals per l'experimentació electrònica i una veu plena de soul. Les peces de "Les minves de gener" (Bankrobber, 2008) es combinaran amb versions sorprenents i rareses com els temes que Guillamino ha composat pels darreres espectacles de Marcel·lí Antúnez. Una ocasió única per descobrir de prop l'univers musical de Guillamino. Preu: 3 euros

dijous, 5 de febrer del 2009

Improv Everywhere @ BCN

Doncs també aquest dissabte, dins les jornades organitzades per The Influencers sobre comunicació de guerrilla, tindrem al grup Improve Everywhere, famosos per les seves performances obertes a tothom com la d'anar sense pantalons pel metro de Nova York o la de congelar-se enmig d'una estació de tren. En aquest cas no tinc gaire clar funciona, però crec que pot participar-hi tothom. El lloc i la hora encara està per definir i segons com es podria compaginar amb l'Homenatge als Maquis per tal de tenir un dia molt fructífer culturalment parlant. Si voleu més informació click aquí.



Aquest vídeo és de l'últim No Pants Subwat Ride fet el dia 10 de gener d'aquest any.

*** Noves notícies!!

Segons el grup de Facebook d'Enmedio (els qui organitzen l'event junt amb Improve Everywhere) queda dit:

LA BOLA (FlashMob*)
7 Feb./17:45pm (puntual)
Portal de l'Ángel (con Fontanella)

Vamos a convertirnos en La Bola, ¡una fuerza de atracción mayor que el consumo!.

Prepara tu cuerpo para una experiencia inolvidable.

¡ven a tu bola!

* FlashMob: acción organizada en la que un gran grupo de personas se reúne de repente en un lugar público, realiza algo inusual y se dispersa rápidamente.

Nota:para una información más detallada consulta enmedio.info

Organiza: Enmedio / Improv Everywhere / The Influencers


Així que ja ho sabeu :)

dimecres, 4 de febrer del 2009

Homenatge els maquis


Bueno doncs el fet es que havia pensat d'anar-hi i era per si algu li interesava i s'animava :P

molts petonss*

dilluns, 2 de febrer del 2009

Grizzly Bear

...el saber dels avis

Aquí teniu el text en qüestió:

hi havia una vegada...

per cert pau, tens la llibreta ;)