dijous, 30 d’abril del 2009

Sedaiós

Sedaiós són un grup barceloní actual format per dos noies i dos nois. M'ha passat el cd en Guille exmassanero i està molt bé. Toquen, com Spiritualized, pel Primavera i abans, per qui els volgui veure però no vulgui pagar el Primavera, actuaran a la sala monasterio i a l'apolo[2] (a barcelona). 
M'atreu també perquè hi ha una xina i perquè semblen una espècie de The Moldy Peaches catalans...who's got the crack!?

Internet2 - dar penita

El pavo que fa servir allò dels Simpson!! jaja

Spiritualized - Anyway That You Want Me

Spiritualized es va formar al 1990 i a l'actualitat encara toquen, tot i que l'únic membre que ha estat al grup durant tot aquest temps ha sigut en Jason Pierce, que és qui canta, composa i toca la guitarra. Els cataloguen com a space rock, que és com una barreja de rock progresiu i psicodèlia, un gènere que a l'època va tenir un ressorgiment i on ens hi trobem també el seu grup anterior, Spacemen 3.

Aquesta cançó és una versió, no sé si és dels Troggs o d'algú anterior, però la qüestió és que és una molt bona cançó. Per cert, si us agraden, aquest any vénen al Primavera Sound.

dimecres, 29 d’abril del 2009

Henry Behrens, petita gran persona.

L'home més petitó del món ballant amb el seu gat davant la porta de casa seva.

si! --> Fun Photo Box (utilitzeu retrats vostres o del vostres enemics per fer-les sortir en les situacions més rares).
- Via Nikochan.

Balls T-shirt

Uri, algú va tenir la mateixa idea que tu, però va ser un xic més original.


Per comprar-la.

Altres: super bass-man.

dimarts, 28 d’abril del 2009

Jan Sanders


Jan Sanders va neixer a Kwadijk, Països Baixos, al 1919. Durant la II Guerra Mundial es va graduar en dibuix i es va dedicar a l'ensenyament i a la feina d' il·lustrador. Influències: Eric Schreurs and Peter van Straaten.

Dibuixos de l'àlbum "Satrirische Spelen", "Olimpiadas Satiricas", on la temàtica es basa en l'automutilació dels atletes olímpics.

Kenta Cho (ABA games)

Kenta Cho és un japonès que en el seu temps lliure es dedica a fer jocs arcade, d'aquells de fer partides ràpides i trepidants amb una estètica vuitantera futurista; que penja gratuïtament a la web d'ABA Games.
Val la pena provar-ho, (ho sento) amb Windows o Xbox 360.
Una de les seves últimes creacions, Mu-cade:

ABA Games wikipedia.

Atrapades javoides

El Processing és un llenguatge de programació de codi obert basat en una simplificació del Java. Va dirigit a persones que normalment no estan acostumades a programar, com artistes o dissenyadors, i està molt decantat per poder desenvolupar visuals, sons o petites aplicacions, tant per la web com no.

Aquests dies, des de la web oficial, vaig apretar al link del Ball Droppings, un petit joc de física al que et pots passar una bona estona atrapat en un món de pilotetes, línies i bips. Psicodèlia digital interactiva.


Si us agrada no deixeu de visitar la web de Chrome Experiments, on es recullen diferents aplicacions desenvolupades en part amb Processing.

diumenge, 26 d’abril del 2009

Campions!


El St. Jaume es proclama campió de lliga de 3ra regional grup 28.
Blog del St.Jaume trobareu cròniques, fotos, videos, ...

dissabte, 25 d’abril del 2009

The Flaming Lips - She Don't Use Jelly & Mountainside

Aquesta grabació d'un programa de la MTV l'any 94 ens porta dos temes dels Flaming Lips, grup d'Oklahoma format al 83. Estaria bé entendre les lletres per què es veu que són bastant surrealistes, igual que tot el grup en si, que sempre que toquen decoren l'escenari amb tot de cosetes, dibuixos, inflables, sortidors de bombolles... Bueno total, el vídeo l'he posat per la cançó She Don't Use Jelly que és un dels seus millors temes (o que almenys va ser un hit al 93), la veritat és que jo no conec gaire la trajectòria d'aquest grup i no puc dir gaires res sobre ells, a veure però si ens hi adentrem una mica més que crec que valdria la pena. El vídeo té bastanta mala qualitat de VHS, però també té el seu rollo.


dimecres, 22 d’abril del 2009

BMX/Trial

El trial no deixarà mai de sorprendre'm...

Inspired Bicycles a youtube.

Altres: Dan Vojtech fotògraf.

Surf

"Les ones són com són i no com un vol que siguin". El surf data des de fa més de 500 anys a les platges d'Indonèsia. De la seva naturalista i desenfadada filosofia n'han sortit múltiples modes i múltiples moviments que han donat pas a diferents grups musicals, entre ells, The Ventures i Melopea. Aquests últims són espanyols i molen molt.

The Ventures- Wipe Out
Melopea- Bajo el Sol

dimarts, 21 d’abril del 2009

Ja sé que aquest dijous tots estareu passant-vos ho molt be a les superfestes de la UdG...JO NO. Tinc examen divendres a les 8 ben puntual. Peroo...nose, si volguessiu.


DIJOUS 7 de MAIG
II REVOLTA
MENDETZ + ULTRAPLAYBACK + FURGUSON


A l'apolo, entrada + consumició = 10 €

Lighthouses gummi


Magic shadows.

Pino d'Angiò - Ma Quale Idea

Si em diuen itàlia, 80s, tv i música, el primer que em ve el cap és playback descarat. Deixant de banda les relacions mentals que pugui fer, Guiseppe Chierchia, més conegut com Pino d'Angiò, és el que podríem dir com un dels referents que ens citaria la Fundación Tony Manero si els hi preguntéssim per les seves influències. Aquest home, nascut a Pompeia el 1954, es va fer famós entre finals dels 70 i principis dels 80, quan el funk i l'italodisco encara no s'acabaven de distingir del tot. Xuleria italiana i una veu tant greu que va fer vibrar els genitals de tota una generació.



I tot això fumant.

via pral2a

dilluns, 20 d’abril del 2009

diumenge, 19 d’abril del 2009

dimarts, 14 d’abril del 2009

Powersliding si Not a Crime

El powerliding és un esport extrem derivat de les clàssiques baixades per baranes amb el cul.

NY Style: this is how we do it, this is like NY style, like... tsss!

Soc un pobre i sol cowboy...


diumenge, 12 d’abril del 2009

dijous, 9 d’abril del 2009

Camel Balls, Ou Yeah!


Via wikichipi.

United Colors of Benetton

Si aquesta marca es caractertitza per alguna cosa, és per la polèmica que han produit les imatges que ha utilitzat al llarg dels anys.

Oliviero Toscani: "Els nostres anuncis no diuen a la gent que es compri la nostra roba. La nostra intenció és incrementar el debat sobre fets reals, que creiem que haurien de ser tractats àmpliament."
Aquí en tenim una petita mostra.
Video recopilatori.

dimecres, 8 d’abril del 2009

E volià!

dilluns, 6 d’abril del 2009

divendres, 3 d’abril del 2009

Juanjo Sáez



L'altre dia vaig estar parlant amb un del cole (en Miki) sobre l'estil de dibuix de cadascú i del concepte del que pot ser l'art i del cony de relació amor-odi que tenim amb la Massana.
 
Tot això ens va portar a anomenar Juanjo Sáez,  un exalumne de l'escola que a partir d'un estil particular i molta imaginació ha arribat i està arribant cada cop més lluny. El seu estil no deixa de ser un estil naïf però que certament explica tot el que vol explicar a la perfecció, a més de fer-ho amb un humor a vegades un xic friki. Dimecres, sortint de classe, vaig anar a l'Fnac a mirar coses (a vegades ho faig) i tot mirant novel·les gràfiques em vaig trobar alguns llibres publicats de l'artista en qüestió, els vaig fullejar i al final em vaig compar "Viviendo del Cuento" que valia uns 18 €. 

Avui ja quasi l'he acabat i m'ha molat molt. Parla d'una mica de tot, el Sónar, el Bam, els homosexuals, la vida, l'art, la feina, així com gent que li fa ràbia o admira. Comparteixo doncs, amb vosaltres, el descobriment d'una nova icona del còmic undergroud de Barcelona.

dijous, 2 d’abril del 2009

Bateria de gel (final grunge)


"Making of" de la bateria.