dimarts, 30 de juny del 2009

LHC - Especial Sr Pussy - Narices Postizas

Comença un estiu memorable! ja ja ja

divendres, 26 de juny del 2009

Rest in peace, Mike.

1958 - 2009

dijous, 18 de juny del 2009

QUAN LES TIPOGRAFIES SON PERSONA

Curt força original.



aqui subtitulat en castellà

dimecres, 17 de juny del 2009

Tennis For Two

És un dels primers videojocs de l'història, inventat el 1958. Es tracte d'un joc de tenis en 2D, la seva principal característica és que no utilitza pantalla sinò un oscil·loscopi.
En fi: pare del Pong.

Wikipedia.
Via el rellano.

The Music Machine

Per cert, Dinosaur Jr. han tret cd nou. Aquí està el videoclip del single. Uns viejus amb esperit adolescent.

dilluns, 15 de juny del 2009

"Monkey Jazz" BEARDYMAN & mr. hopkinson


A través del Facebook "Músiques Urbanes" d'iCatFM.

Resurrection Fest 2009

+ info: myspace web

dimecres, 10 de juny del 2009

Los Saicos

Los Saicos (los Sádicos al principi) són un dels primers grups de la història del punk (proto-punk) juntament amb Trashmen i el seu ja mític "Surfin' Bird" i són d'origen peruà. Fa poc i arran d'una versió al concert de Mujeres al Metro Universitat de Barcelona dins del festival Primavera, en Mur em va dir que li semblava que era una cançó d'un grup peruà i just després en Guille em em va posar un enllaç al facebook dient que s'assemblaven als Mujeres, vaig baixar-me el cd i des de llavors que no paro d'escoltar-los. La veritat, són de lu millor que he escoltat mai del gènere i a part són una important influència dels Black Lips. La cançó més coneguda que tenen és "Demolición" però ara avui aquí posaré la que més s'ha repetit en la meva llista de reproducció de l'Ipod durant els trajectes de casa a la Massana: "te amo" juntament amb "salvaje". Aquest últim té un lleuger toc exòtic. A gaudir del reverb s'ha dit !!



dimarts, 9 de juny del 2009

Anuncis d'un model de càmera fotogràfica Leica


M'ha molat la proposta.
- Més
- Via Meneame

Beck - Clap Hands (cançó per al restaurant xinès)

En aquesta actuació de Beck, l'entranyable loser addicte a la placenta (és de la cienciologia), s'utilitzen les forquilles i els ganivets del restaurant com a acompanyament musical, de la mateixa manera que ho fem nosaltres cada vegada que anem a sopar al restaurant xinès, mentres en Takeshi i la seva dona, amb un cicle menstrual de 365 dies, ens admiren i acompanyen amb taps de licor de llangardaix.

dilluns, 8 de juny del 2009


Píndola informativa: en jou ha acabat avui el treball de final de curs i té moltes ganes de festa desenfrenada, de viatges i de platjes.
I ara s'està aburrint a TV3. Haurè de pensar a veure com puc treure partit a estar aquí tans de ratus...hum !

La Patum de Berga


Doncs que aquest cap de setmana es la Patum, estaria be anar-hi es una de les fstes més grans d Catalunya....!! Jo no hi nat mai... avera sius animooo!! salut!

diumenge, 7 de juny del 2009

Puerto Mosquito

Puerto Mosquito, Puerto Rico, té un golf el qual la gent visita per una curiositat la mar de curiosa: un litre d'aquesta aigua conté 190.000 organismes unicel·lulars fluorescents (dinoflagellata) que brillen quan se'ls mou. Es tracta d'un mecanisme de defensa.
- Vist a Maikelnai, 10 llocs magnifics per a nadar. 

dissabte, 6 de juny del 2009

Big Mazzy

Com tots sabeu i espero que recordeu Mazzy és un extraterrestre verd i pelut que menja rellotges.

dimecres, 3 de juny del 2009

Tenori On (interactiu)


El Tenori On és el nou instrument musical del segle XXI, creat per l'artista multimèdia Toshio Iwai i comercialitzat per Yamaha. Des d'aquesta web es pot provar una versió per ordinador del Tenori On.

http://lab.andre-michelle.com/tonematrix

dimarts, 2 de juny del 2009

Hardcore 90's party - Tunnel Of Terror



El títol del vídeo no vol més paraules.

dilluns, 1 de juny del 2009

Primavera Sound i Saló del Còmic 2009

Que grans Black Lips, que autèntics Sonic Youth i que gran la gent que m'acompanyava conscient o inconscientment al Primavera Sound 2009. Molta podor de potat a l'stand d'Estrella Damm i quin bacallà, déu meu. L'endemà, ningú volia (o no podia) anar al Saló del Còmic així que hi vaig anar jo sol. Allà vaig mirar còmics i exposicions. Després em vaig pendre una birra i vaig mirar els frikis vestits, oh quin art. Em vaig trobar un noi d'Olot que em va donar un clauer i un obridor del Jueves (treballava en aquest stand) i finalment en Miguel Brieva que, després de que em diguessin que ja no firmava més i al cap d'esperarme una mitja hora mirant com dedicava els seus magistrals dibuixos a la gent, em va firmar tot parlant amb el guitarrista de Fundación Tony Manero, molt bons tius tots dos, sí senyor. Això, però, després de comprar-me tres còmics: Una recopilació d'il·lustracions del fanzine Enfermo i dos més de les històries de terror de Hideshi Hino. Val a dir que un d'aquests m'ha sortit gratis gràcies a la confiança de la inocent venedora de l'Editorial Cúpula. :D