dimecres, 28 d’octubre del 2009

Acid Machine

Es tracte d'un filtre d'àudio i sintetitzador molt curiós, no només pel seu aspecte rústic sinó també per les interfases òptiques que utilitza; aquest en concret es tracte de la versió 2b.
Veieu-ho vosaltres mateixos:

Mireu els altres vídeos que encara no ho heu vist tot.
Petita pagina d'explicació i més vídeos.

dimarts, 27 d’octubre del 2009

Akinator

El geni de la làmpara ara també endevina el que penses. Deixa't sorprendre!

dilluns, 26 d’octubre del 2009

Fotografies de gotes

Petita galeria de fot ografies realment espectaculars de fotos de gotes.
Via: mibrujula.

diumenge, 25 d’octubre del 2009

Blue Dragon

El destí ha unit set guerrers que es veuen obligats a despertar les seves ombres per vèncer les forces despòtiques del mal i tornar la pau a la Terra. El viatge que emprenen a través d'un món fantàstic és, a la vegada, un viatge interior per revelar els poders que tenen latents. El creador de "Final Fantasy" i el dibuixant de "Bola de drac", Akira Toriyama, et presenten una aventura tradicional amb ombres poderoses, fortaleses voladores i herois sense límits.

Teatreneu- improvització

http://www.teatreneu.com/espectacles.php

Ja ens hi podriem passar algun dia no¿

petoons!*

dimarts, 13 d’octubre del 2009

diumenge, 11 d’octubre del 2009

Nens Eutròfics

Un grup que es diu Nens Eutròfics que té com a principal protagonista Josep Pedrals que ja havia fet col·laboracions amb Guillamino i que gaudeix d'un estil que podríem dir s'assembla al rap, però que en aquest cas ha arribat a un pas més i n'hi podríem dir poesia recitada sobre un fons instrumental en català. El videoclip de la cançó "Llenya d'alzina" ha estat creat per l'estudi Laboratòrium que em sembla que ja vaig presentar en una entrada de fa temps. No deixeu de donar-li un "vistassu". La cinta en definitiva està feta amb trossets de pel·lícula de format antic i amb una mica de rotoscòpia (remember: tècnica que consisteix en pintar per sobre els fotogrames de la pel·lícula per crear un efecte animat). Trobo molt interessant aquest treball no només per les imatges sinó també per la relació metafòrica directa d'aquestes amb la lletra de la cançó. A part d'això, us diria que us miressiu tot l'apartat gràfic que trobareu a l'abans linkejat myspace.
P.D: eutròfic: def. Dit del medi ric en elements nodridors.

dijous, 8 d’octubre del 2009

dimarts, 6 d’octubre del 2009

Vinícius de Moraes

Vinícius és conegut per ser el pare de la música popular brasilera contemporània i també de la bossa nova. Aquest és un fragment de video suposadament grabat en super 8 molt i molt entranyable.

Canabalt Record



dissabte, 3 d’octubre del 2009

dijous, 1 d’octubre del 2009