dijous, 19 de febrer del 2009

Mujeres al Fabchannel + Concert Mujeres i Bullit

"Mujeres son 4 tipos de Barcelona (Yago, Martí, Pol y Martín) que, reunidos bajo la estela universitaria, decidieron hacer un grupo de garaje sudoroso y ketamínico, y han conseguido que en la ciudad no pare de hablarse de ellos.

Bajo la influencia de los Black Lips y de una escena americana extremadamente prolífica que les encanta: Jay Reatard, Jacuzzi Boys, Dead Ghosts... Mujeres, practican una suerte de garage con un gran talento para encontrar la mezcla perfecta entre las armonías vocales, el riff sucio, y el ritmo machacón. De ahí resultan canciones festivas, frescas y bailables que atrapan al momento, como bien sabían hacer The Sonics, The Velvet Underground / The Modern Lovers, The 13th Floor Elevators o Los Saicos.

Mujeres han publicado una demo y planean editar varios discos de siete pulgadas en sellos pequeños. Mientras piensan en el largo, el objetivo primordial ahora es poder rebentar todas las salas que pisen a base de baile sudor y alaridos".

Mujeres al Fabchannel


I després del "copiar pegar" dir-vos que Mujeres actuarà al Plegatin (Blau) el proper dissabte 28 de febrer, juntament amb Bullit, un grup de rock/punk/hardcore on hi toca el de la Free de Girona (l'ex baixista de Without). A més dels concerts, hi ha dj's de música electrònica.

I sí, dissabte 28 és carnaval a Olot i no s'hi pot faltar. Però el pla que s'ofereix es força bo, i en fi, sempre és molt millor que anar a Kraters on acabarem la meitat de nosaltres tal com farà tota la població olotina com ramats d'ovelles guiades per un pastor anomenat schranz.

4 comentaris:

uri ha dit...

a mi no em desagrada gens la idea. aviam laltre gent què diu.

mari-a ha dit...

jo és que tinc ganes de disfressar-me...

uri ha dit...

eeheh..
jeje

iPaud ha dit...

Molaria molt...po no hi puc faltar, i l'Uri tampoc....toquem am pppf pel carnaval i xi....po estar molt be!