dimarts, 26 de maig del 2009

Dan Deacon

Aquest home provinent de Long Island va créixer envoltat d'una escena emergent d'ska. Ell tenia el seu propi grup, on era el cantant, conegut per les seves lletres absurdes. El noi va anar al conservatori, on es va graduar en música electro-acústica i música composta amb ordinadors, i que va passar fent de tuba en un grup de folk i de guitarra en un grup de grindcore.

Però bé, un cop va acabar tot això, en Dan va començar a fer música pel seu compte. Així que anava arreplegant tot de maquinetes com samplers, teclats, pedals... ipods... Tot el que li agradava o trobava útil. D'aquesta manera crea una música que és una espècie de collage musical, amb trossos grabats, trossos tocats, veus modificades, i un llarg etc. Els seus directes, a més, els fa des des mig del públic, fent-lo partícep de tot el que ell fa, ja sigui fent-lo cantar, ballar, o proposant jocs.

He posat dos vídeos, bueno el primer és només la cançó, o sigui que he intentat que només sortís la barra pq la imatge era tota l'estona la portada del disc (Spiderman of the Rings, 2007). L'altre vídeo, que el so està fatal, és d'un directe, però s'havia de veure per imaginar-se bé com deu ser un dels seus concerts. I per cert, també ve al Primavera.

Wham City


Live Performance @ Pitchfork 2007


Podrien ser com els hippis d'aquest mileni.

3 comentaris:

uri ha dit...

vaia paves no? xD

K WAPO EL DIRECTE !! també mola el xinorri k hi ha pel mig jaja!!

mari-a ha dit...

Ni ties ni orientals, el que compta és l'ambient que fa i que té l'ipod lligat a un plàtan.

Guillem ha dit...

http://dandeacon.muxtape.com/