dimarts, 4 de novembre del 2008

Framy

Aqests dies m'he enrecordat del Pitagora Suichi i he estat remirant uns quants videos. No sé si el que us ensenyo a continuació està relacionat o no amb el programa, ho he trobat pels Related Videos del Youtube, ho he buscat al Google un xic i no he trobat res més.

Pel que sembla, Framy és una sèrie infantil de curts animats. El que la fa especial és que tot està fet a partir de rectangles i utilitza molts pocs colors, només per ressaltar elements determinats. L'argument no és molt enrabassat: el protagonista, un gosset anomenat com la sèrie (o viceversa), intenta resoldre algun problema amb el que es troba. També ens trobem amb un narrador que serveix de vincle entre l'espectador i el gos, mentre de fons ens acompanya un piano (que va fent un baix que em recorda a "My Baby Just Cares For Me").

Per mi una és una de les poques coses que he vist en molt de temps i que m'han enamorat realment. Simple, dolça i brillant, però jutgeu per vosaltres mateixos.



En Framy va al bosc
Un post sobre el llibre

2 comentaris:

uri ha dit...

oho! k buñic! Està molt currat i la cançó sisi és bastant plagi.. Pel cole he de fer una animació rascant els fotogrames d'una pel.licula d'una super8, com feia en mclaren amb alguns dels seus treballs, a més, la cinta té banda sonora i és possible crear-hi la música. nose aveure què tal..

mari-a ha dit...

Bueno, plagi jo no ho diria així...

Nosaltres ho vam fer l'any passat, això si, només pintant, ja ens ho ensenyaràs. I no acabis d'esborrar els fotogrames, que la meitat de pelis en super 8 que pots trobar de 2a mà són eròtiques ;)