divendres, 1 d’agost del 2008

Günter i l'Eurodance

L'Eurodance, com ja indica el seu nom, és un subgènere del dance nascut a Europa i que es va extendre ràpidament per tot el món igual com els kebabs ho han fet al nostre país. A part de ser un estil on totes les cançons fan servir la mateixa fòrmula i de repetir incansablement paraules i frases com summer, this is your night, in the street o I can do all the crazy things you want, no deixa de ser un fenòmen molt interessant en termes sociòlogics i antropològics per tot el que ha generat al seu voltant.


Un d'aquests fenòments és Günter (el de la foto). No només té nom de nòrdic macarra, sinó que també deixa que això es noti als seus videos i actuacions. L'acompanyen cantant dues ties que tenen més silicona al cap que matèria gris. Aquí us deixo el vídeo que ha fet que el món reconegués les seves grans dots compositives. Atents a la primera frase.

7 comentaris:

mur ha dit...

oh, you touch my talala. Mm, my ding ding dong.

I just can't get enough of you boy.

iPaud ha dit...

OOO PUTU VIDEO!! i aixo ha triunfat¿¿?...el ke fa internet....

iPaud ha dit...

una proposta k no ve al cas po pdria molar...k us sembla si ens posem tots una foto de nusatres kuan erem petits al vostre login....com en marià i jo..seria guaii vaaaa

uri ha dit...

jajaja puta merda de flipat! mola com es queda mirant la puta càmara..

iPaud ha dit...

molava fort jo de petit jajaja

uri ha dit...

ia, com que tothom tenia la foto de petit jo m'hi he posat pro com molt més prematur..a tomar pel cul pau, sóm els the young bloggers..!

uri ha dit...

ouu you touch my tralara..