dimarts, 31 de març del 2009

Pika Pika sense el Chu

El col·lectiu Pika Pika són un grup de japonesos que fan animacions amb rastres de llum, igual que els anuncis que Telefónica ha fet últimament, i des de molt abans que ells. Això és una cosa que em toca bastant els collons, després sembla que el mèrit és de la companyia i que són els millors només per què algun publicista havia estat perdent hores al Youtube. El cas més exagerat era aquell del Forever Young que va publicar en Yann em sela, el vídeo datava del 2006 i els de Seat se l'han copiat d'una manera exagerada. Això si que em va encendre.

Deixant a part això, els vídeos dels Pika Pika són bastant més divertits que els de Telefónica. Primer per què utilitzen tot el bestiari pop típic del Japó i segon per què ells no han de respondre ha estúpids interessos comercials, i per què la idea era seva i ells de debó s'estimen el que fan i que no ho fan per un grapat de diners. Ja veieu que al final el bé acaba triomfant. 

Per cert fiqueu el vídeo en HQ per tal de veure-ho perfectament.




2 comentaris:

Bretó ha dit...

No és pas el primer cop que els de Telefónica plagien un video d'internet; tots recordem el harder, better, stronger de daft punk

mur ha dit...

Espero no haver.me d'agafar al recurs fàcil algun dia.

(si m'hi acabo dedicant..)