dilluns, 27 de juliol del 2009

Avui és dia...

Avui és dia 27/7/9, avui fa un any just des de que vam començar a cardar la còrnia a tots els internautes desprevinguts. Bé doncs, primerament deixeu-me dir un

FELICITATS CORNIACARDATS!!

i després donar-vos les gràcies pels 478 missatges que heu anat postejant, sense aquesta dedicació segurament avui no estaríem celebrant això. També vull fer una menció d'honor a en Kashmiri i a tots els visitants que segurament no entenen ni una paraula del que hi ha escrit aquí, gràcies també.

Així doncs que per celebrar-ho tot plegat he pensat que podríem fer un acte oficial, com un sopar, un dinar, una nit al Carme... per fer una mica de material audiovisual per penjar-ho al blog, com una foto de grup, que no estaria malament tenir-la, i entre altres coses parlar d'un seguit de temes que han anat quedant penjats i que s'hauríen de solucionar, faré la llista breu:

· Sistema de tags i com es tageja
(aquest és el que portarà més feina)

· Participants

· To, informació, posts personals

· Majúscules/minúscules

· Afegir un m'agrada no m'agrada pels posts

· Colors coorporatius i logo

· Comprar .com

Tot això que culminaria en la redacció d'un document on es definís tot el que hem acordat, com unes normes d'estil, que ens serviria de gran ajuda per si mai tinguéssim dubtes o per si s'afegís algú nou.

Bé doncs això és tot, ja farem una llista d'aquí poc per tothom qui s'apunti a debatre sobre el futur del Cardacòrnies. Per ara res, felicitar-vos a tots altre cop, donar les gràcies als qui segueixen el blog i ens veiem aviat. I ja cal que mengeu moltes pastanagues.

2 comentaris:

Ota ha dit...

pastanagues per la còrnia!!

FELICITATS! :)

mur ha dit...

Propostes pel dia de la celebració (jo m'ho he pres en serio això de la festa dels corniacardats)

Felicitats a tots i totes!