divendres, 31 de juliol del 2009

Ponytail - Beg Waves

La història d'aquest grup de tres nois i una noia de Baltimore és bastant curiosa, si més no per què el projecte de banda neix com a un projecte d'universitat. Es veu que els 4 elements són estudiants d'art a la mateixa escola, així que es van apuntar a una assignatura on el professor era una mica especial i que com a treball del curs proposava als alumnes que es montessin el seu propi grup de música, i ja ho justificava eh, l'únic que ara no sé com.

Amb aquestes que el grupet ha tingut èxit i ja han tret dos discos, Kamehameha al 2006 i Ice Cream Spiritual al 2008. Com es pot veure, sobretot pel títol del primer disc, són bastant frikis. A mi això m'agrada; fins i tot a vegades les cançons no tenen lletra i la cantant fa crits que s'ha inventat, de fet ella mateixa diu que si hi fiqués lletra no tindria sentit per què la cançó havia estat concebuda de la mateixa manera.

Així doncs proposo que vejem un exemple de tot això de la mà d'aquest grup d'art-rock al que la crítica ha etiquetat el seu estil com una mena de collage musical i que no deixa de sonar natural i gens pretenciós.



Per cert, van treure un excel·lent a aquella assignatura.

Una entrevista on diuen quatre xorrades.

4 comentaris:

uri ha dit...

jaja kamehameha!! mola mol és com una barreja de vampire weekend, the dead set, japhanter i nose algu més.

mur ha dit...

El títol de la cançó té a veure amb el grup Wavves? Es veu que al Primavera d'aquest any el cantant va pillar un morat com Deu mana degut a un cocktail de Valium, anti depressisus, i èxtasis (molta ressaca ha de provocar això). http://www.youtube.com/watch?v=V3IxqXgchto

Ota ha dit...

marià as de fer que els links funcionin als comentaris!

mari-a ha dit...

Si voleu fer links els comentaris heu escriure-ho així:

<a href="URL DEL QUE VOLGUEU ENLLAÇAR">Text que es clickarà</a>