dilluns, 3 d’agost del 2009

The Pharcyde - Drop

No coneixia els Pharcyde ni em sonaven de res, però gràcies al link d'en Mur on el cantant dels Wavves sortia fent el Triple D (douchebag, dumbass i dickhead) al Primavera he acabat al blog d'aquest element, on hi fica sobretot videoclips i, per la meva sorpresa, molts de rap.

Aquest m'ha agradat en especial. Primera per què, pel meu parer, els anys bons del hip hop van ser en bona part els 90, quan encara no havien inventat les mansions per rapers i les cançons sonaven més sinceres ja que, en part, no estaven tant sobreproduïdes com ara. A part no es portava tant el rollo poser d'ara, us imagineu en 50 Cent en un videclip fent capbussetes i anant pel carrer fent el burro com aquest quartet?

Las segona raó és que la base (exceptuant el ritme) està invertida, com el videoclip, que fa un efecte estrany i que li dóna un aire molt original, per què una altra cosa que tenien els 90 era que encara no havíen inventat la fòrmula del videoclip perfecte de raper (ties + calers + armes + vehicles + macarrades, barrejar bé tot deixant algun tropezón).

Com a curiositat, el vídeo està dirigit per l'Spike Jonze i els Beastie Boys hi fan un cameo, ja que l'Ad Rock va fer una contribució vocal al tema.


La cançó no es sent gaire bé al YouTube, la podeu escoltar per l'Spotify clicant aquí.

El mateix vídeo al revés, o sigui, tal com es va grabar (només el vídeo, la música no)

4 comentaris:

mur ha dit...

"I'm That Type Of Ni**a" Està bé el grup. El blog d'aquest xicot no te l'acabes en un dia.

iPaud ha dit...

pero el nosrte tampoc....;)

iPaud ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ota ha dit...

els pisos del principi son rollu la barceloneta

amb estil