dimecres, 26 d’agost del 2009

The Strange Boys


The Strange Boys són 4 nois d'Austin, Texas que fan una mena de garage rock que pot recordar als Black Lips o a alguns clàssics del gènere. No se si tenen més d'un cd, jo només he escoltat el que hi ha a l'Spotify (The Strange Boys and Girls Club) i la veritat és que m'agrada bastant, així que el recomano fermament a aquells que els agradi aquest tipus de música.

Se que la explicació es queda curta, però poca cosa més he trobat (o he volgut buscar) del grup. Aquí deixo l'enllaç a l'Spotify. Els que no teniu el programa, a què espereu?

Aprofito per anunciar que el pròxim 3 de Setembre toquen a la sala Sidecar de Barcelona Mujeres, Los Plàtanos i Provisional Rock Unit. L'entrada són 6 euros, el que equivaldria a més d'una hora de treball amb un sou de reponedor de supermercat.

3 comentaris:

uri ha dit...

estan bé. són com una barreja de black lips, bob dylan, the libertines i per què no, tokyo sex destruction relentitzat i sense distorsió amb algu de l'elvis presley. (iam si ho he clavat, ara vai al myspace...)

uri ha dit...

vale, no m'hi he acostat però tampoc conec els grups. provisional rock unit molt guapo. ara nire pels platanos iam què...

uri ha dit...

falta el salami.